El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi tornarà a acollir la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX

Les competicions es celebraran el dissabte 24 de setembre de 2022 a la vesprada. Abans del gran dia, també hi haurà entrenaments que seran el dia 23 a la vesprada i el 24 al matí. A més, per a aquest esdeveniment, el Club Ciclista BMX Alcoi ha actualitzat el traçat, fent-lo més divertit i tècnic.

Per segona vegada consecutiva des de la seua inauguració el març de 2021, el circuit de BMX d'Alcoi tornarà a acollir la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX. Aquesta competició és una de les més importants al territori d'aquest esport i tindrà lloc el dissabte 24 de setembre de vesprada. Els entrenaments es duran a terme durant la vesprada del dia 23 de setembre i el matí del 24 de setembre.

Les inscripcions s'obriran l'1 de setembre per a totes les categories, tant masculina com femenina, sent el bloc 1: Promeses i Principiant, i Aleví, el bloc 2: Infantil, Cadet, Challenge 17 a 29, Màster 30 a 39, Màster 40 a 49, Màster 50, Cruiser 30 a 39, Cruiser 40 a 49 i Cruiser 50, i el bloc 3: Júnior i Elit.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha destacat que "una vegada més la nostra ciutat acollirà un esdeveniment esportiu de gran importància que atraurà un gran nombre de persones, tant esportistes com aficionats, la qual cosa no sols és rellevant en l'àmbit esportiu, també és beneficiós per a l'economia local, ja que aquestes persones dormiran, menjaran i realitzaran les seues comprar a Alcoi i no sols això també podran establir la nostra ciutat com una pròxima destinació turística".