El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi tornarà a ser capital dels esports urbans

Presentació de la tercera edició d'Urban Skills Alcoi.

Competicions d'skate, scooter i street workout. Aquestes seran les tres disciplines recollides en la tercera edició d'Esports Urbans d'Alcoi, que enguany tindrà lloc el 19 d'octubre, coincidint amb la realització del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi.

Competició d'street workout

Tres modalitats es contemplen en la modalitat d'street workout, al matí tindran lloc les proves de resistència i tensió, i a partir de les 16 h la modalitat lliure o freestyle, que segons paraules d'uns dels organitzadors és "la més espectacular" de les tres. La inscripció és de 5 euros (amb samarreta inclosa), i es pot formalitzar al web estradasparaeventos.es. En les modalitats de resistència i tensió es repartiran premis de 100 i 50 € respectivament per al primer i segon classificat. En freestyle seran de 150, 75 i 50 € per als tres primers respectivament. La zona workout Riverfit (baix del pont de Cervantes) acollirà aquesta competició.

Un dels organitzadors de la prova, Víctor Bernabeu, assegura que els premis econòmics han dotat de "gran prestigi" a la iniciativa, sumats a "l'ambient de proximitat que es viu entre els participants i organitzadors".

Competició d'scooter

Tindrà lloc a partir de les 11 h en la pista roja de Santa Ana, baix del pont de Cervantes. Es concedirà un primer premi de 150 €, un segon de 100 €, i el tercer de 50 €. En categoria amateur es farà entrega de premi en material. La competició es dividirà en tres rondes i s'espera la presència de participants de diferents punts d'Espanya.

Competició skate

Serà a partir de les 11 h fins al voltant de les 20 h, quan es farà entrega dels premis. En la categoria open es concediran premis de 600, 400 i 200 €; mentre que per als amateurs es farà entrega de premis en material. La primera de les tres rondes serà classificatòria, la segona serà en una superfície en costera amb la instal·lació de cinc mòduls, i la tercera i final en el camp de futbol sala que hi ha baix del pont de Cervantes.

Alejandro Beneito 'Pelu', alcoià i un dels que participaran en la competició d'skate, fa valdre les instal·lacions de què disposa Alcoi per a la pràctica d'aquest esport urbà. "La ciutat té una estructura perfecta per a patinar, amb una arquitectura idònia que pot atrau-re els fotògrafs de les revistes especialitzades", ha assegurat durant la presentació de la competició.