El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi trau quasi 50 places de treball en l'oferta d'ocupació pública

Part corresponen a les 16 places de Policia Local previstes, però hi ha delineants, zeladors, educador d'escoleta pública o electricista, entre altres. El consistori preveu traure en els pròxims mesos les convocatòries concretes corresponents. 

El Butlletí Oficial de la Província publica aquest 9 de gener l'oferta d'ocupació pública corresponent al 2019 de l'Ajuntament d'Alcoi, i que és una de les més elevades dels últims anys. En concret es convoquen 47 llocs de faena, part d'accés lliure i part de mobilitat interna. 

El gros són agents de la Policia Local, 16 en total. El regidor de personal, Alberto Belda, explica que a aquestes 16 cal sumar les 3 de l'oferta del 2018, i que hi ha "intenció de fer les bases ja i que comence el procés". Belda recorda que en els pròxims dies prendran possessió 8 agents corresponent a l'oferta del 2017, i que anterior s'incorporaren altres 6, amb les 19 places que convoquen ara "hem tret totes les places de policia possibles que hi ha en Alcoi".

L'oferta d'ocupació pública inclou altra trentena de places com ara conserge, delineant, educador d'escoleta infantil, oficial de porteria o responsable de veu i dades. Part de les places són de promoció interna i altres d'oposició, lliure o en concurs. El consistori té un període de tres anys per a convocar les diferents proves, tot i que Belda confia que puguen fer-ho amb celeritat. Ací es pot consultar el llistat concret de places dins l'oferta pública 2019 de l'Ajuntament.