El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi triat per a col·laborar en la implantació del Codi Ètic a la Comunitat Valenciana

Alcoi triat per a col·laborar en la implantació del Codi Ètic a la Comunitat Valenciana / Ajunt. Alcoi
Amb aquesta selecció per part de l'Agència Valenciana de Turisme, Alcoi torna a ser referent del turisme de l’interior

Alcoi torna a ser referent del turisme de l’interior, després de l'elecció de l'Agència Valenciana de Turisme de triar-la per col·laborar en la determinació de les accions a desenvolupar per a la implantació del Codi Ètic a la Comunitat.

L'Agència Valenciana de Turisme, el passat any va elaborar un Codi Ètic del Turisme Valencià, adaptant el Codi Ètic Mundial del Turisme. I ara amb l’aprovació de la nova Llei d'Oci, Turisme i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana i la seua pròxima entrada en vigor, l'ètica adquireix un lloc rellevant en el nostre territori.

A partir d’axó, l'Agència Valenciana de Turisme ha triat a Alcoi per a col·laborar en la determinació de les accions a desenvolupar per a la implantació del Codi Ètic a la Comunitat Valenciana, sent un referent i fent de representació als municipis d'interior de la província d'Alacant.

A més de seleccionar un municipi d'interior, han seleccionat un altre de costa de cadascuna de les províncies per a compondre una comissió de treball per a establir els mecanismes de control i implantació del Codi Ètic.

Les ciutats triades han sigut, Peníscola i Morella per part de Castelló; València, Utiel i Gandia per la província de València; i Benidorm i Alcoi per Alacant.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano ha mostrat la seua satisfacció “Estem treballant per a seguir millorant com a destinació, estem millorant en el sector privat, i en el públic, que han d'anar de la mà. La Tourist Info Alcoi està certificada amb la Q de qualitat turística i compta amb 38 empreses que formen part del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació. Cal destacar també que, quant a l'accessibilitat, la nostra ciutat també va formar part de les taules de participació per a la confecció del Pla d'Accessibilitat de l'Agència Valenciana de Turisme. Finalment, ressaltar la Tourist Info d'Alcoi també aposta per la innovació turística, ja que forma part de la Comissió CEO, amb especial incidència en la transformació de la destinació en Destinació Turística Intel·ligent amb especial atenció sobre la sostenibilitat de la destinació turística”.