El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi, una ciutat més sostenible amb la col·laboració de l'empresa Up2Parking

Alcoi, una ciutat més sostenible amb la col·laboració de l'empresa Up2Parking / Ajunt. Alcoi
Es vol fomentar la mobilitat sostenible i el turisme de bicicleta

Amb motiu de fomentar la mobilitat sostenible i el turisme de bicicleta a Alcoi, l'empresa Up2Parking facilita l'estacionament de les bicicletes.

Cada vegada, Alcoi és una ciutat més sostenible i ara, amb la unió de la regidoria de Turisme i l'empresa Up2Parking, comencen a fomentar la mobilitat sostenible i el turisme de bicicleta a la ciutat.

Totes les persones que vulguen gaudir d'Alcoi, tant turistes com ciutadans, poden portar les seues bicicletes i gràcies a l'empresa Up2Parking tindran majors facilitats per tal d'estacionar la seua bicicleta.

La manera de procedir és, anar a la Tourist Info, on mitjançant la lectura d'un codi QR podran disposar d'aparcament en el local que l'empresa disposa al carrer País Valencià 58. A més, s'hi han instal·lat 4 aparcaments per a bicicletes a les portes de la Tourist Info.

El servici està disponible ininterrompudament, i  a més disposa de videovigilància i assegurança en cas de robatori o desperfectes. El gerent de l'empresa, Eduardo Blanes diu que és una manera de "fomentar el transport sostenible i donar confiança a la gent".

Per la seua banda, la regidora Lorena Zamorano pensa que és una acció molt positiva per a la ciutat i que se suma a totes les altres activitat que s'han fet per a fomentar el transport sostenible.