El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi viu els instants previs a la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros

Podeu consultar la informació més detallada de la cursa en el següent enllaç.

Ja queda menys perquè tinga lloc una de les proves més icòniques del calendari esportiu alcoià, la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros, que tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre.

Quant a les novetats d'enguany cal parlar de fins a 5 modalitats de competició i a més la promesa de destinar part dels seus beneficis al projecte d'atenció educativa Don Juan Bosco. També es preveuen premis especials de 250 € per als participants de la mitja i el quart de marató que trenquen els respectius records de la prova.

A les tres modalitats en què ja es va poder participar l'any passat, s'afegeixen enguany dues: una de 7 km que es podrà córrer en modalitat marxa, i una altra anomenada micro, destinada als menors de 13 anys. Aquesta cursa infantil tindrà lloc entre les 9h i les 10h, i serà prèvia a la resta de modalitats, que donaran el seu tret de sortida a les 10.30h des del Complex Esportiu Eduardo Latorre.

Podeu consultar la informació més detallada de la cursa en el següent enllaç.

Aquesta edició que es preveu molt competitiva, ja que s'ha confirmat la inscripció de grans corredors com Ouais Zitane, Rubén Caballero o Juanan Fernández. "Estem davant de la prova de més nivell de la història de la Mitja Marató" assegura David Miró, director tècnic, qui inclús posa en dubte que Andrés Mico puga guanyar aquesta edició.

Les novetats  també inclouen la samarreta que cada any es regala als participants, així com els trofeus característics en forma de caragol. Enguany també, i a petició de la regidoria d'esports, s'ha inclòs una nova modalitat, la de veterans B, per a corredors a partir de 51 anys (i la modalitat Veterans A queda per als corredors d'entre 40 i 50 anys).