El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi vol el reconeixement d'Àrea Industrial Avançada per als seus polígons

Polígon Santiago Payà.

Els polígons d'Alcoi estan un poc més prop de ser considerats Àrea Industrial Avançada, una de les tres denominacions que contempla la llei d'Indústria valenciana. Així s'informa des de l'Ajuntament d'Alcoi, després que membres del consistori s'hagen reunit amb la directora general d'Indústria i Energia, Empar Martínez.

Un dels polígons que hauria de gaudir d'aquesta nova denominació és el de Cotes Baixes, que des de fa dècades està constituït com associació empresarial i ara s'està treballant perquè siga Entitat de Gestió i Modernització, requisit per a poder fer-se àrea industrial avançada.

La reunió ha tingut lloc a la Cambra de Comerç d'Alcoi, on han acudit l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; el regidor d'Empresa, Alberto Belda; i representants del món empresarial. Durant l'encontre s'han considerat temes relacionats amb les energies sostenibles, ressaltant els empresaris que el govern municipal ha acordat bonificar els impostos d'Activitats Econòmiques i de Construccions Instal·lacions i Obres a aquelles empreses que aposten per les energies sostenibles. Recordem que la proposta s'ha incorporat a les ordenances fiscals per a l'any 2020.

"La valoració dels empresaris ha estat molt positiva, sobretot per la predisposició de la directora d'Indústria, Empar Martínez, per vindre a Alcoi i resoldre'ls tots els dubtes. Cal destacar el treball que s'està fent des de l'ajuntament de la mà de FEDAC i la Cámara de Comerç per millorar les àrees industrials i aconseguir que siguen àrees industrials avançades", ha explicat el regidor d'Empresa, Alberto Belda.

Reunió celebrada aquest 7 de novembre a la Cambra de Comerç d'Alcoi.