El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi vol garantir la pensió de viudetat per a les parelles de fet

Plenari del 9 de desembre, on es va aprovar la proposta de Cs Alcoi.

La corporació municipal alcoiana ha vist amb bons ulls la proposta de Ciutadans Alcoi per tal de garantir un tracte igualitari entre les parelles de fet i els matrimonis de diferent sexe en l'accés a la pensió de viduïtat. La moció presentada pe Cs ha sigut aprovada en el plenari d'aquest 9 de desembre a pesar de l'abstenció del PP i el vot en contra de Vox.

La portaveu de Cs, Rosa García, ha admés el següent: "ens hauria agradat comptar amb l'aprovació de tots, i ha estat una sorpresa que el vot del Partit Popular d'Alcoi no haja sigut favorable a una moció que si han recolzat edils d'aquesta formació en altres poblacions".

Des de la formació taronja recorden altres dos precs presentats i que han sigut aprovats pel govern: un per a demanar la substitució de gots de plàstic de les màquines dispensadores d'aigua dels edificis municipals per uns altres de material reciclable, i l'altre sobre la substitució de les rampes de ciment de les voreres per altres de reixeta "amb l'objectiu per a salvar l'obstacle de la canaleta per a aquelles persones amb mobilitat reduïda", ha detallat García.