El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Alcoi vol reclamar la propietat de l'immoble de l'antic jutjat

Antic edifici dels jutjats, en desús des de 1997.

El portaveu del PP sol·licita al Govern que agilite els tràmits per a fer complir l'acord de 1976 i obtenir la propietat de l'antic jutjat

El Partit Popular ha demanat al govern municipal que reclame a la Generalitat la propietat de l'antic Palau de Justícia de la plaça al-Azraq. L'alcalde Toni Francés ha confirmat que aquesta és la intenció de l'executiu local, encara que no ha especificat terminis per a iniciar la seua recuperació.

Segons els populars, la via per a reclamar l'immoble és un contenciós administratiu, que encara no ha començat. Afegeixen també que l'escriptura per la qual l'Ajuntament va cedir el solar en 1976 al Ministeri de Justícia per a la construcció de l'edifici inclou una clàusula que indica que l'immoble revertiria automàticament a l'Ajuntament al cessament com a ús judicial.

El portaveu del PP sol·licita al Govern que agilite els tràmits per a fer complir l'acord de 1976 i obtenir la propietat de l'antic jutjat. Ruiz considera que "després de tres anys, l'Ajuntament ja hauria de tindre en marxa les gestions per a recuperar l'edifici".

Francés reconeix la intenció del govern local per a recuperar la instal·lació, però recorda que es requereix una important inversió per tal de posar-lo a punt, ja que actualment no compleix amb els requisits legals d'accessibilitat.