El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi Glocal Culture Broadcast, la nova plataforma de difusió on tots els artistes musicals tenen cabuda

Aspira ser 'l'Industri.art de la música'

Cultura ha presentat Alcoi Glocal Culture Broadcast (agcb). Es tracta d’una nova plataforma en línia que pretén conéixer i posar en valor als artistes musicals d’Alcoi i d’altres parts del món. Com ha destacat el tècnic de Cultura, Gilberto Dobón, “és una plataforma de promoció cultural. La plataforma està adreçada a la música, sobretot, contemporània”.

Agcb espera obtenir el mateix resultat que Industri.art, on els artistes mostren els seus treballs i obres. Raül Llopis, regidor de Cultura, afirma que “necessitem saber dels músics per saber que fan i per conèixer el que tenim a la ciutat per poder programar”. Des del consistori conviden als artistes musicals de qualsevol tipus a registrar-se “per generar una base de dades d’artistes que estan fent coses a la nostra ciutat”.


Segons Dobón, hi haurà molts grups i músics que des de la Regidoria de Cultura desconeixen la seua existència a causa de la gran quantitat de músics. La plataforma “unirà artistes amb el públic i, també, entre artistes per crear sinergies”.


El creador de la idea d’Alcoi Glocal Culture Broadcast és Carlos Gomis. Per posar en marxa la plataforma “es comptarà amb la gravació de concerts en directe, sessions en línia i entrevistes per difondre vídeo i podcast en web pròpia i xarxes socials”. Gomis demana als interessats que registren les propostes a www.acgb.live i es contacte amb info@agcb.live