El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi participa en la primera trobada de Ciutats Amigues de la Infància

Aquestes ciutats són reconegudes per UNICEF i realitzen trobades anuals amb els seus consells infantils. L’Ajuntament amfitrió ha sigut el de Teulada-Moraira.

Els xiquets i xiquetes membres del Consell Local de la Infància i Adolescència (CLIA) d’Alcoi ha participat en la primera trobada anual de les Ciutats Amigues de la Infància, distinció que dóna UNICEF.

La trobada ha sigut a l’Ajuntament de Teulada-Moraira i han participat Alcoi, Teulada-Moraira i Xàbia, i a més ha estat com a convidat, Villena. Aquestes tres localitats de la província han sigut reconegudes per primera vegada per UNICEF Comité Espanyol en l’any 2018, i aquesta ha sigut una trobada pionera a la província.

El seu objectiu és fomentar el dret a la participació dels xiquets i xiquetes en els municipis i a més, dóna l'oportunitat que ells puguen intercanviar perspectives i compartir temps en comú.

Els consells municipals infantils tenen com a funció que els habitants més menuts puguen explorar, opinar i fer propostes sobre la seua ciutat, ja que ells també formen part de la ciutadania.