El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcosser escalfa motors per a celebrar Sant Blai. Concerts, calçotada i cultura popular

Calçotada popular durant la celebració de Sant Blai en 2019.

A partir de les 17 h i durant tota la vesprada serà el torn dels concerts, a càrrec de Tito Pontet, El cartero rockero i Machete en boca. L'entrada és lliure amb una barra a preus populars.

Alcosser de Planes celebra aquest dissabte 1 de febrer la festivitat en honor a Sant Blai. Serà el segon any que el municipi del Comtat duga a terme aquesta iniciativa, en la qual hi haurà concerts, cercavila, calçotada popular i a més es pintarà un mural participatiu.

La realització del mural participatiu serà la primera de les activitats de la jornada, programada per a les 10 h. Posteriorment serà el torn de la cercavila de nanos i gegants, a càrrec de la colla de nanos i gegant de l'Esportí. La calçotada serà a les 14 h, encara que els organitzadors confirmen que ja s'han cobert totes les places -les 340- "un èxit per a un poble tan xicotet" reconeixen. A partir de les 17 h i durant tota la vesprada serà el torn dels concerts, a càrrec de Tito Pontet, El cartero rockero i Machete en boca. L'entrada és lliure amb una barra a preus populars.