El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoy Comercial ha preparat una campanya primaveral i un sorteig per als usuaris

Des de la Federació de Comerç Alcoy Comercial aposten per iniciatives que fomenten que els ciutadans consumisquen en el comerç local, que segons dades de la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, el xicotet comerç representa el 71'2% de les activitats econòmiques d'Alcoi.

La Federació de Comerç Alcoy Comercial, ha preparat per a aquesta primavera una campanya amb temàtica d'aquesta estació per tal de col·locar unes banderoles decoratives a les portes de les tendes que formen aquesta associació. Aquestes banderoles estan plenes de flors i colors i tenen dins diferents frases com per exemple "Viu la Primavera".

A més d'aquest element decoratiu, des de la Federació de Comerç Alcoy Comercial estan realitzant un sorteig de 500 euros per a un viatge que el guanyador podrà escollir en qualsevol de les agències que estan dins de la federació. Per a poder participar sols hauràs de comprar en un dels negocis que tenen la banderola amb les flors, i compartir de la pàgina de la federació de Facebook, la publicació que ells indiquen de forma pública. Es podrà participar des del dia 24 d'abril fins al 24 de maig, data en la qual es realitzarà el sorteig. 

Aquestes iniciatives busquen impulsar els comerços locals, i és que, segons la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, el xicotet negoci és el 71'2 % de les activitats econòmiques de la ciutat, i generen uns 2.000 llocs de treball.