El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano 2-0 Benigànim. Trampa superada

Feia temps que José Juan no s'havia d'emplear a fons amb aturades de mèrit, sobretot al davanter valencià Marcos.

Han jugat els joves Moltó, Migue, Josué i Antón. I cap d'ells ha desentonat en l'onze de Vicente Parras.

El Deportivo Alcoyano ha resolt amb solvència un partit molt perillós davant d'un rival que no tenia res a perdre, perquè és cuer, i que ha oferit molta ressistència. Pau Franch i Ruba han marcat.

El Deportivo Alcoyano ha resolt amb solvència un partit molt perillós davant d'un rival que no tenia res a perdre, perquè és cuer, i que ha oferit molta resistència. Pau Franch i Ruba han marcat.

Els entesos del futbol ja havien avisat. Ull amb el Benigànim, cuer de la taula, amb només 3 victòries i un empat en tota la primera volta. No tenia res a perdre i el mateix els fa 2 que 22. I així ha estat. Partit molt disputat on els valencians, sense complexos, no han dubtat a arriscar amb un joc directe ofensiu posant en perill la porta de José Juan en moltes ocasions. Marcos, jugador del Benigànim, ha estat el més perillós i ha posat en seriosos problemes el meta alcoiansista.

Els gols han arribat en la segona part, i els ha materialitzat Pau Franch, que tornava a la titularitat al Collao, i Ruba, ja en els minuts finals. Juli, de nou, ha estat el millor del Deportivo, participant en totes les fases del partit i en tots els racons del camp. El segon gol ha partit de les seues botes fent-li la passada a Ruba, que també ha brillat molt per banda.

El Deportivo afrontava aquest partit amb baixes sensibles. De fet, Óscar Díaz, tot i estar en la banqueta, no ha participat. Devesa i Jony (pilar fonamental en el mig del camp) estaven sancionats, Pablo Carbonell, Chato i Palopa segueixen lesionats.

Lesió de Diakité

Cal destacar la lesió de Diakité i també la participació de molts jugadors criats a la pedrera del Deportivo. Han jugat els joves Moltó, Migue, Josué i Antón. I cap d'ells ha desentonat en l'onze de Vicente Parras.

Alcoyano: José Juan, Garcés, Navarro, Raul, Ruba, Juli, Fran Machado, Moltó (Josué), Diakité (Migue), Pau Franch (Acevedo) i Antón.Alcoyano: