El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano 2019-20: Ofrena a la Mare de Déu dels Lliris, tota ajuda serveix

L'ofrena a Sant Maure i Sant Francesc

Aquest dimecres juguen a El Clarino davant de l'antic Sant Rafael, que ara es diu CD Ontinyent, a les 20.30 h.

Les tradicions es rememoren cada any, i la família alcoianista ha tornat al temple de Sant Maure i Sant Francesc per a posar-se a disposició de la Mare de Déu dels Lliris, patrona de la ciutat. I és que enguany serà una temporada dura amb l'obligació de tornar a Segona B, i cal comptar amb l'ajuda dels abonats i de qui faça falta.

Consell d'Administració, plantilla, cos tècnic, mèdic, polítics, agents socials i alcoianistes han complit la tradició de retre homenatge a la patrona d'Alcoi perquè tota la col·laboració terrenal i extra-corpòria tiren una maneta en aquesta dura temporada, que comença en Benigànim el 25 d'agost.


El vicari José Luís Llopis ha oficiat la cerimònia, que ha acabat amb l'ofrena de flors i la foto de família al costat de la imatge de la patrona. No han faltat els representants polítics, forces de seguretat i patrocinadors. Després, tots junts han anat a les instal·lacions de El Collao, on han degustat una 'picadeta'. Aquest dimecres juguen a El Clarino davant de l'antic Sant Rafael, que ara es diu CD Ontinyent, a les 20.30 h.