El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Alcoyano: 4 a 0 a l'Alzira i deliri al Collao

Ha fallat l'Alzira el penal amb 1-0 al marcador i el Deportivo ha finiquitat l'encontre. Impressionant gol d'Acevedo, de taló.

Partidàs el viscut al Collao aquest diumenge a la vesprada amb un gran Alcoyano que no concedeix res. Un Alcoyano molt centrat, amb paciència, solidesa i maduresa. I això que l'Alzira -junt amb el Saguntino- el millor equip que ha passat per l'estadi, ha vingut a Alcoi a tot menys a especular. La jugada clau del partit, amb l'1 a 0, un penal errat pels valencians. Navarro, Aevedo, Jony i Moltó han fet els gols. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum més complet en vídeo.

Gran partit de futbol, amb 3 gols i amb espectacle. Un d'eixos enfrontaments que tant s'enyoren en la Tercera divisió, categoria farcida de vesprades d'avorriment i on els rivals es planten al Collao amb l'autobús, sis o set defenses i amb l'empat a 0 com a objectiu.

El Collao ha acomiadat el seu equip amb entusiasme, crits de 'Deportivo' i una gran alegria. Vicente Parras ha correspost els alcoianistes situant a la gespa tres jugadors de la pedrera amb el 3 a 0: Moltó, Antón i Josue.

La jugada clau de la vesprada-nit s'ha registrat només avançar-se el Deportivo amb un gol de cap de Navarro. L'Alzira ha tirat fora el penal i a partir d'ahí els alcoianistes han posat la quinta marxa i han finiquitat el marcador amb tres gols més.

Juli ha estat magistral i només li ha faltat el gol. Els gols han sigut de Navarro, Acevedo, Jony i Moltó. Destaca el golàs que ha marcat Acevedo (2l 2 a 0), que ha sigut de taló.

El Deportivo culmina el 2019 al Collao en la posició de líder marcant terreny davant la resta de rivals: Intercity, que ha guanyat, i el mateix Alzira.