El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: 4 a 0 a l'Alzira i deliri al Collao

Ha fallat l'Alzira el penal amb 1-0 al marcador i el Deportivo ha finiquitat l'encontre. Impressionant gol d'Acevedo, de taló.

Partidàs el viscut al Collao aquest diumenge a la vesprada amb un gran Alcoyano que no concedeix res. Un Alcoyano molt centrat, amb paciència, solidesa i maduresa. I això que l'Alzira -junt amb el Saguntino- el millor equip que ha passat per l'estadi, ha vingut a Alcoi a tot menys a especular. La jugada clau del partit, amb l'1 a 0, un penal errat pels valencians. Navarro, Aevedo, Jony i Moltó han fet els gols. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum més complet en vídeo.

Gran partit de futbol, amb 3 gols i amb espectacle. Un d'eixos enfrontaments que tant s'enyoren en la Tercera divisió, categoria farcida de vesprades d'avorriment i on els rivals es planten al Collao amb l'autobús, sis o set defenses i amb l'empat a 0 com a objectiu.

El Collao ha acomiadat el seu equip amb entusiasme, crits de 'Deportivo' i una gran alegria. Vicente Parras ha correspost els alcoianistes situant a la gespa tres jugadors de la pedrera amb el 3 a 0: Moltó, Antón i Josue.

La jugada clau de la vesprada-nit s'ha registrat només avançar-se el Deportivo amb un gol de cap de Navarro. L'Alzira ha tirat fora el penal i a partir d'ahí els alcoianistes han posat la quinta marxa i han finiquitat el marcador amb tres gols més.

Juli ha estat magistral i només li ha faltat el gol. Els gols han sigut de Navarro, Acevedo, Jony i Moltó. Destaca el golàs que ha marcat Acevedo (2l 2 a 0), que ha sigut de taló.

El Deportivo culmina el 2019 al Collao en la posició de líder marcant terreny davant la resta de rivals: Intercity, que ha guanyat, i el mateix Alzira.