El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: 90 i 80 euros en Gol B i Gol A i lleugers descomptes per a Tribuna i Lateral

Als alcoianistes no els han agradat especialment els preus com es pot comprovar a les xarxes del club

El CD Alcoyano ha fet pública la campanya de preus per a la temporada del retorn a Tercera. Veure el Deportivo des de Gol B o Gol A costarà tot l'any 90 i 80 euros respectivament. Pel que fa a Tribuna i Lateral, s'abaixen els preus un 15 % per als que l'any passat ja eren abonats. Les tarifes no han entusiasmat -almenys- l'afició que s'ha expressat a les xarxes socials.

La Renaixença del CD Alcoyano passa per recuperar el Collao com a camp infernal per als rivals. Per a això resulta indispensable que l'afició reaccione i s'abone. Almenys la reacció expressada a les xarxes socials no ha estat l'esperada com es pot comprovar als perfils de Facebook i Twitter del club de la Moral. El rebuig ha estat pràcticament generalitzat perquè fer-se abonat de nou costa el mateix que en Segona B, i si l'any passat ja es formava part de la família alcoianista, hi ha una rebaixa del 15 %.

El cert és que veure l'Alcoyano durant tota la temporada costa 90 euros a Gol Bi 80 a Gol A. Uns preus assequibles per a les persones que poden permetre's el luxe de tindre 'vicis' com ara el futbol. Pel que fa a la resta de sectors, si la temporada 2018/19 ja eren abonats de Tribuna, els costarà ara 210 euros. I 175 en Lateral. També hi ha tarifes per a jubilats i per a agrupació familiar. (es poden consultar a la taula adjunta).

Els abonaments inclouen els partits de la Lliga, Copa Federació i Play off d'ascens si l'Alcoyano es classifica entre els quatre primers. Es pot fraccionar el pagament i també fer la gestió online per mitjà de la web www.cdalcoyano.com.

El compromís de la Moral

Si el CDA no es classifica per a la promoció d'ascens, els abonats tindran un descompte del 15% en el carnet de la següent temporada.

 

Ací podeu accedir als comentaris de l'afició al respecte dels preus dels carnets en Facebook i Twitter: