El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: 500 abonats, algun reforç en defensa i l'eixida de De Lerma o Díaz

El Deportivo, a la piscina municipal /CDA

Es freguen els 500 socis en les primeres dos setmanes de campanya d'abonaments; unes xifres que conviden a l'optimisme.

El Deportivo continua amb el seu rodatge de pretemporada a l'espera de les últimes incorporacions i amb 459 abonats a data de 27 de juliol. L'afició comença a reaccionar després de la desfeta de l'any passat. Jugadors com ara Ruba (Arandina) i Jony (Elx) tenen l'aprovació de la parròquia alcoianista.

Queda prou clar que l'aficionat del Deportivo no ha abandonat el seu club de futbol. Vora 500 persones han tret ja el seu carnet tot i les ferotges crítiques llançades des de les arxes socials pel que fa als preus; pareguts als de Segona B.

Superades les primeres setmanes de depressió, i veient els fitxatges, els alcoianistes han començat a retirar els seus abonaments. Els fitxatges de Ruba (Arandina), José Juan i Jony (Elx), Pau Franch, Devesa, Moltó o Pablo Carbonell són del gust de l'afició, que veu complida la promesa del SAD "d'alcoianitzar l'equip".

Ruba és un líder i Jony, sense dubte, és un jugador de superior categoria. Ve de l'Elx de Segona A, on no ha pogut disputar ni un segon en la divisió de plata. Fran Machado i Pau Franch, a banda de l'iberut Jorge Devesa, són vells coneguts i a més, homes compromesos de club que no deixaran que el nom del Deportivo quede en ridícul, com passà en molts partits de la temporada passada. José Juan, porter de l'Elx, també és una garantia en la rereguarda. I és que des de Maestro i Marc Martínez, la porta alcoianista ha estat un mar de dubtes.

Bon ambient i noves incorporacions

Resten dos o tres fitxatges per arribar. Presumiblement un davanter, un defensa i un migcampista. Però primer haurà d'eixir algun sénior. Recordem que Óscar Díaz i De Lerma tenen contracte en vigor i, de moment, no han volgut desvincular-se del club. Uns jugadors amb sous molt elevats i que trenquen "l'equilibri salarial' en la plantilla. Almenys un dels dos hauria d'eixir per fer-li lloc pel que fa a les fitxes sénior a Jony Ñíguez.

El que sí es percep és un bon ambient de treball i gran companyerisme. Una fotografia que il.lustra eixe estat de Pau social a la plantilla és la captada a la piscina municipal d'Alcoi aquest dissabte.

Pròxims partits

El Deportivo arranca la pretemporada dimecres 31 de juliol a Elda davant de l'ELITE a les 20:30, al Pepico Amat. El segon partit serà a Silla, el dissabte 3 d'agost a les 20:300 hores a l'estadi Vicente Moreno de Silla.