El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Auditoria externa, nova presidència i compromís de Transparència

El Collao
  • Als pocs dies de la dimissió de Serrano,la SAD ja parla de Transparència, auditories i renovació.

Sembla que arriben nous temps per al Deportivo Alcoyano després que Juan Serrano haja traspassat les seues accions i vaja a deixar la presidència del Consell d'Administració en breu. La SAD ha anunciat que farà una auditoria externa per callar rumors i aclarir la situació real de l'entitat i que renovarà els seus membres després que Serrano i José Jorge Aura cessen.

Canvi radical en el Deportivo Alcoyano que al cap de pocs dies de la dimissió de Serrano, parla de Transparència, auditories i renovació. Aquest divendres la SAD ha emés un comunicat on anuncia que ja ha convocat reunió del Consell d'Administració per admetre el cessament de Serrano i Aura i per a 'ressetejar' la zona noble de l'entitat.

La SAD substituirà a Serrano i a Aura per dues persones noves i també hi haurà presidència nova. De moment, no s'han donat noms. Només el de Toni Justícia, qui va manifestar a ARAMULTIMÈDIA la seua intenció d'estudiar la possibilitat.

Com que la rumorologia no s'atura al voltant del possible dèficit i de les possibles irregularitats del procés de constitució de la SAD fa ara cinc anys, han anunciat que faran una auditoria externa.

L'Alcoyano pretén estabilitzar la seua situació institucional fent ús de la Transparència.