El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Com serà la repesca? En Madrid i esperant què passa amb el Portugalete i la COVID19

  • La repesca serà en Madrid a partit únic i amb prórroga i penals, si cal.
  •  Si no es classifica el Portugalete, es jugarien dos places entre el Lealtad, Marino, Linares i Alcoyano.
  • Hi ha una possibilitat es cas de blogueig per la COVID19: Pujar en els despatxos perquè el Deportivo té el segon millor coeficient de tots els campions de grup que no han pujat.

Toca alçar-se, passar el dol i posar-se a treballar, perquè el Deportivo té una última oportunitat d'ascendir i de llevar-se el mal sabor de boca de la final davant l'Atzeneta. La repesca està per definir, però segons la Federació, es disputarà en poques setmanes a Madrid i enfrontarà entre ells els campions de grups que han perdut en el play off express. De moment està el Linares, el Lealtad, Marino i el Deportivo. Resta saber què passa amb el Portugalete, que no va poder jugar dissabte perquè la núvia d'un jugador del seu rival va donar positiu per COVID19. Hi ha dos places en lloc per a Segona B.

L'Alcoyano és un equip i un club que, habitualment, no fa les coses fàcils. Del contrari, no seria l'Alcoyano. Dissabte li valia l'empat, però no. Ara, ha de lluitar per dues places de Segona B davant dels campions d'altres grups, que com el Deportivo, han caigut en el play off express.

La Federació trenia previst que el pròxim cap de setmana es disputara eixa repesca en Madrid, segurament en Las Rozas, però la COVID19 ho complica tot per segons. Per a la repesca estan classificats Alcoyano, Lealtad, Marino i Linares. Haurien de jugar en dos finals (per sorteig), i els guanyadors ascendirien. Ara sí, cal marcar i que no et marquen; és a dir, guanyar.

El Portugalete

La fórmula sembla senzilla, però la cosa es complica cada hora que passa. Encara hi ha un campió de grup -el Portugalete basc- que podria entrar en repesca si perd el seu partit. Hauria d'haver jugat dissabte davant del Sestao River, però es va suspendre perquè la parella d'un jugador va donar positiu en COVID19.

El normal és que tots els jugadors passen la PCR i si donen negatiu, juguen l'abans possible. Si el Portugalete ascendeix, quedaria clara la repesca amb els 4 equips esmentats jugant-se-la entre ells. Però si perd el Portugalete, hi hauria dues places per a 5 equips, i la Federació d'hauria d'inventar una nova fórmula encara per determinar.

Tot queda en l'aire, i si els casos de COVID es reproduïren en el Sestao, tindríem un nou 'Cas Fuenlabrada' que podria paralitzar la competició. Una bona notícia: Hi ha una possibilitat es cas de blogueig per la COVID19: Pujar en els despatxos perquè el Deportivo té el segon millor coeficient de tots els campions de grup que no han pujat. Una de les dues places seria seua si s'opta per aquesta fórmula per a acabar la lliga.

Problemes

Perdre a La Nucia ha estat la pitjor de les notícies. Perquè no està clar quan es jugarà la repesca, ni amb qui. Cal ara perllongar els contractes dels jugadors, arrancarem agost sense saber en quina categoria jugarà el Deportivo, i això endarrereix la planificació futura. Continuar entrenant en agost i jugar-se-ho tot davant equips desconeguts tampoc té massa bona pinta.