El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano contra Ontinyent

Ressenya d'Arnau Copel

Aquest cap de setmana, en concret el diumenge dia 17 de desembre de 2017, l'Alcoyano va jugarcontra l'Ontinyent. El partit va començar a les 11.45 h. Part de l'afició d'Ontinyent va vindre a Alcoi. Va ser un partit dominat per l'Alcoyano perquè l'Ontinyent es va "tancar" en defensa per buscar el contraatac i agafar a la defensa adormida.

Aquest cap de setmana, en concret el diumenge dia 17 de desembre de 2017, l'Alcoyano va jugar contra l'Ontinyent. El partit va començar a les 11.45 h. Part de l'afició d'Ontinyent va vindre a Alcoi. Va ser un partit dominat per l'Alcoyano perquè l'Ontinyent es va "tancar" en defensa per buscar el contraatac i agafar a la defensa adormida.

El resultat va ser 0-0. En el minut 2, Gato va rematar de cap al llarguer. En eixa jugada, el davanter Omgba es va lesionar. El "linier" no va encertar senyalant fora de joc que no eren cap a l'Alcoyano. El temps afegit de la 1° part van ser 2 minuts. La 2° part va ser igual, l'Alcoyano va tirar alguna falta que el porter visitant va parar sense massa esforç i l'Ontinyent va fer algun contraatac sense molt perill.

Els canvis van ser per part local: Omgba per Cubero (6'), López Silva per Kilian (61') i Lado per Roberto Alarcón (76'). Per part visitant: Fran Machado per Nemesio (46'), Rubio per Leomar (77') i Raúl Gonzalez per Bandera (88').

Jugadors amonestats per part local: Ribelles, Bosch, Galas i Navarro. Per part visitant: Russo, Julen, Carrasaco i Rober.

Arnau Copel