El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: David Torres se'n va

David Torres / CD Alcoyano
El Deportivo disposa d'una fitxa lliure

Ningú no ho esperava. L'Alcoyano ha anunciat que el club blanquiblau i David Torres han arribant a un acord per a rescindir el contracte que li restava al davanter per complir fins el final de temporada. Els dos últims partits havia ocupat un lloc a la banqueta, perdent la titularitat en favor de Lino. Galiana, a banda de l'equatorià, disposa de Mariano, Gato i Kilian com a jugadors de perfil més ofensiu. 

Mitjançant un missatge a la web i xarxes socials del club, David Torres s'ha acomiadat dels aficionats i del Deportivo. "Volia agrair el tracte i l'estima que m'han donat durant la meua estància ací. Sempre portaré a l'Alcoyano en el cor", ha expressat. 

Per la seua banda, l'Alcoyano ha indicat que agraïen al davanter de Petrer l"a seua professionalitat i esforç en aquesta última etapa. Així mateix, li desitgem tota classe d'èxits a nivell esportiu i personal en el futur"

Amistós 

L'Albir (l'Alfàs del Pi) serà l'escenari del partit d'entrenament que disputarà el Deportivo davant el FC Sfîntul Gheorghe de Moldàvia. El test servirà per a que Galiana puga fer proves de cara al xoc amb l'Ebre