El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Devesa; no. Diakité, Peiró, Garcés, Raül; sí

Els renvats d'aquesta setmana
  • Es desconex el futur de Juan Serrano com a màxim mandatàri del club
  • La pretemporada comença l'1 de setembre

El Deportivo començarà la pretemporada el pròxim 1 de setembre en aquest retorn a Segona B. I Josele González continua perfilant la plantilla amb la renovació de Diakité, Garcés, Peró i el murer Raül Gonzàlez. Institucionalment encara no se sap res sobre si Juan Serrano continuarà com a president.

La secretaria tècnica del CDA continua confeccionant la plantilla del retorn a Segona B. Sense quasi temps per a fitxar perquè el play off va acabar tardíssim, José Luis González ha aunciat aquest dimarts que l'equip, a les ordres de Vicente Parras, començarà a entrenar l'1 de setembre.

Tenen assegurada la continuïtat els següents jugadors. Peiró (home de la pedrera amb gran projecció), Raül González (el murer és un home de club), Garcés i Alí Diakité.

Aquests jugadors s'uneixen als dos fitxatges: Raillo i Juanan; i als renovats: Juli, José Juan, Carbonell, Ruba i Jorge Moltó.

Per contra, Jorge Devesa deixa de pertànyer al CDA després d'un any intens en la segona etapa com a blanc i blau.

 

 

Sense notícies oficials de l'adéu de Serrano

En diferents mitjans de comunicació local s'ha informat sobre la possible marxa de Juan Serrano del club després de 12 anys com a president. Però no s'ha rebut cap notificació per part del Consell d'Administració que no s'ha reunit després de l'ascens. Uns moviments que s'hauran de produir abans que arranque la campanya 20_21 i que es podrien pecipitar aquesta mateixa setmana.