El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Els jugadors lluiran (per fi) els noms a les samarretes

Dorsals i posició dels jugadors de l'Alcoyano 2019-20

El Deportivo ha superat els 800 abonats

El que no s'ha fet en Segona B, ho faran en Tercera. I és que costava poc que els jugadors portaren a les seues samarretes els noms per a identificar-los. Aquests són els dorsals i els noms de la plantilla d'enguany.

L'argumentació per no aplicar aquesta mesura era l'estalvi per als clubs més menuts, perquè si porten el nom no poden compartir-les; cadascú té la seua. Però no tenia massa sentit aquesta norma sempre que no fos obligatori que tots els equips hagueren de dur estampada la identificació del jugador. Ara, en Tercera, l'Alcoyano tindrà el gust d'oferir els seus aficionats la possibilitat de localitzar els jugadors amb el seu nom. Una mesura molt ben rebuda per l'alcoianisme. Per cert, el Deportivo ha superat els 800 abonats.

I per petició d'alguns abonats que estan de vacances i no han pogut treure el seu carnet, el club ha decidit ampliar fins el 17 d'agost (Trofeu Ciutat d'Alcoi davant del Castelló)  la promoció de la campanya 'Descomptes per fidelitat' per a aquelles persones que fa prous anys que pertànyen al club.