El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Identificats els dos radicals del partit davant el València. El Club condemna "la desagradable situació violenta"

Un moment de la baralla, part del vídeo que rula per xarxes

"Tan sols aquest incident aïllat ha entelat una gran jornada", lamenten des del CD Alcoyano, d'on condemne aquest tipus d'actituds agressives

No han estat detinguts, però la Comissió Nacional de l'Esport determinarà ara si cal imposar sanció als dos radicals que la van liar en Gol A en increpar els aficionats alcoianistes durant tot el partit.. El CD Alcoyano condemna els fets i assegura que "som un club de pau"

La Policia Nacional ha identificat els dos radicals que en el partit d'aquest dimecres mostraren la part més dolenta d'alguns aficionats en generar una baralla a la zona de Gol A. Cap dels dos ha estat detingut però els agents sí que han alçat acta per l'actuació i s'ha elevat a la Comissió Nacional de l'Esport, que decidirà ara si s'estableix alguna sanció per a ells. Les sancions que preveu la llei de l'esport són molt dures i poden suposar la privacio d'entrada als terrenys de joc i també multes econòmiques a partir de 3.000 eurs.

Des de la Policia Nacional no han detallat els dos radicals a quina afició pertanyen, però des de l'Alcoyano sí que asseguren que són alienes al club. En un comunicat, que es pot llegir sencer ací, lamenten i condemnen "la desagradable situació violenta" registrada al fons del Gol A pocs minuts abans d'acabar el partit.

"Som un club de pau, i aquest passat dimecres estàvem de celebració", diuen en el comunicat, lamentant que "tan sols aquest incident aïllat ha entelat una gran jornada". Agraeixen l'actuació de les forces de seguretat per identificar les dos persones, i demanen disculpes "als aficionats al futbol que han hagut de viure eixe moment".