El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: La Renaixença

Diuen que el nom del nou míster és una qüestió de fonemes. Una lletra separa a Porras de Parras. Curiós, no? Siga qui siga, ha de començar a treballar immediatament.
 

Renàixer o morir. No toca una altra. El Deportivo s'ha emportat un gran colp de dimensions incalculables. Res se sap de la resposta dels aficionats i de si renovaran els seus carnets. De moment, s'ha començat bé reordenant l'organigrama i nomenant un secretari tècnic.

El Deportivo ha d'actuar ràpidament, com ho ha fet des que es confirmara la tragèdia del descens, una tragèdia anunciada i que, per desgràcia, no ha sorprés molts. Nomenar un secretari tècnic de la casa com Josele González, coneixedor del futbol de les comarques resulta un encert. Ara no haurien d'esperar molt a fitxar un entrenador. Diuen que el nom del nou míster és una qüestió de fonemes. Una lletra separa a Porras de Parras. Curiós, no? Siga qui siga, ha de començar a treballar immediatament.

El que pitjor porten els aficionats és haver de jugar davant de l'Atzeneta o del Silla. Però és el que hi ha. La humilitat és un bany necessari de tant en tant. No es preocupen, al Barça i al Madrid també els passa cada cert temps. Toca baixar al fang i lluitar amb el punyal entre les dents.

Confeccionar una plantilla competitiva no ha de ser un problema si l'Ajuntament i els patrocinadors habituals: Unión Alcoyana, Serpis o Comesco, continuen donant suport. Gent pròxima, de la terra, que sàpia que és l'Alcoyano... és el que fa falta. A la gent li agrada trobar-se al davanter de moda comprant en el Mercat de Sant Roc o fent-se una 'picaeta' en la Plaça de Dins. Sentir els colors ara com ara és molt necessari. Que li pregunten a Neymar.

Pel que fa a la zona noble del club, cal animar-los igualment. Cal que aprenguen la lliçó i que compten amb el poble i el que pensen els aficionats. Toca més que mai estar units, concentrats i pensar que si tot va bé, en poc de temps l'equip tornarà a la Segona B. És qüestió de temps, així ho diu la història.