El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano-Ontinyent: Morbo i rivalitat amb la tornada d'Omgbà 264 dies després

David Torres, José Antonio Soler, Clausí, Pablo Carbonell i Fran Machado lluiren l'eslàstica d'Alcoi i ara la dels de la Vall d'Albaida.

El Deportivo i l'Ontinyent s'enfronten per primera vegada aquesta temporada, concretament diumenge a les 19:30 en El Collao. La principal novetat per a Mir és Omgbà, que reapareix justmament davant els ontinyentins, rival amb el què es va lesionar fa 264 dies.

Morbo i rivalitat, perquè l'Ontinyent compta a les seues files fins a 4 jugadors que van pertànyer a la disciplina de l'Alcoyano en les últimes temporades. David Torres, José Antonio Soler, Clausí,Pablo Carbonell i Fran Machado lluiren l'eslàstica d'Alcoi i ara la dels de la Vall d'Albaida.


La principal novetat en l'Alcoyano és la tornada de Omgbà. El camerunés es va lesionar fa 264 dies mentre s'enfrontava precissament a l'Ontinyent el 27 de desembre. Es va trencar el genoll i després de reaparéixer dimecres, tornarà a jugar aquest diumenge. Vicente Mir ha mostrat la seua satisfacció per la seua recuperació, i ha avançat que podria tindre minuts, tot i que serà difícil que siga titular per la falta de rodatge.


El mig del camp es la parcel.la del camp més necessitada del Deportivo, perquè Còrcoles i Anaba segueixen lesionats. Anaba, tot i que va jugar uns minuts dimecres, no està a punt. El davanter Braulio també està out, mentre que Eldin podria començar a entrenar dilluns.

Pel que fa al derbi, sembla que arriba massa prompte en la temporada. S'espera bona entrada i dos equips amb ambició, tal com ha assegurat Vicente Mir. L'espectacle està assegurat. L'Ontinyent ve de guanyar al Castelló en el descompte amb el seu jugador estendard, Juanan, i l'Alcoyano de perdre davant del Balears per 1-0.