El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Play off entre els quatre primers, i si perd, pot pujar per ser dels millors líders de Tercera

  • No hi ha ascens directe, cladrà passar per una final four
  • El que no queda clar és, en cas de ser eliminat en el play off, quins criteris aplicaria la Federació per a pujar a dos primers de totes les tercera divisió.

La Federació ja ha desvellat com es resoldrà la competició en Tercera Divisió. Els 4 primers jugaran entre ells en un play off express. Però atenció, si l'eliminaren es reserven dues places d'ascens per als dos millors de tots els grups.

Açò és el que diu la Federació al respecte de la Tercera Divisió:

 

TERCERA DIVISIÓ


Per a evitar problemes de salut, atés el protocol recomanat pel CSD i el Ministeri de Sanitat, el play-off d'ascens dels 4 primers classificats de cadascun dels 18 grups es realitzarà entre ells en les seus que determine cada federació autonòmica entre els equips de cada grup territorial, de la següent manera:

• Fase Final play-off – 2 eliminatòries – 3 partits totals:
• Semifinals: 2 partits - 1 partit 1r vs 4t // 1 partit 2n vs 3r
• Final: 1 partit – entre els vencedors de les semifinals.
- Aquesta fase final es realitzarà en dues finalitats de setmanes consecutius

Finalitzada la fase final, l'RFEF adjudicarà dues places addicionals entre els primers classificats que no hagen ascendit.

En funció del nombre de primers classificats que no hagen ascendit, l'RFEF buscarà el sistema de competició per a assignar les dues places addicionals.

Intercity

El Deportivo jugaria en camp neutral davant del quart classificat, que seria l'Intercity de Sant Joan perquè el Vila real C no pot pujar (el Vila real B es queda en Segona B si no prospera un contenciós que té amb el Castelló).

El que no queda clar és, en cas de ser eliminat en el play off, quins criteris aplicaria la Federació per a pujar a dos primers de totes les tercera divisió.