El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano-Reial Madrid: El govern diu ara que els estadis han d'acollir el 75% de l'aforament

Imatge arxiu
  • El president del País Basc, Iñigo Urkullu, ahir va dir que pretenia que eixes limitacions d'aforament s'aplicaren en recintes de més de 5.000 localitats. I El Collao, curiosament en té 4.500.
  • Ampliar l'aformaent actual de El Collao amb una graderia supletòria és una altra solució que es baralla

S'acumulen les notícies relacionades amb el partit de Copa que enfrontarà l'Alcoyano i el Reial Madrid el 5 de gener i no són massa bones. El govern central i les autonomies han aprovat aquest dimecres reduir un 25 per cent l'aforament dels estadis de futbol. Haurem d'estar pendents de la idea del govern basc que proposava aplicar eixa norma en recintes amb més de 5.000 espectadors. En El Collao en caben 4.500.

La decisió l'han presa aquest dimecres de vesprada i començarà a afectar a partir de l'1 de gener. Mala barraca perquè el Deportivo-Reial Madrid es juga el dia 5 a les 21:30 hores i quasi totes les entrades estan venudes. Així que si res no canvia s'hauria de reduir l'aforament un 25% per culpa de la seisena onada de covid.

Fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA informen que ara la decisió l'ha de ratificar cada comunitat autònoma. Però també ens han dit que en ocasions anteriors, les modificacions que han plantejat les comunitats sempre han estat per a ampliar les limitacions, i mai per a reduir-les.

Una altra porta oberta a l'esperança seria que el govern central aprovara la proposta de l'hendakari basc, Iñigo Urkullu, qui ahir va dir que pretenia que eixes limitacions d'aforament s'aplicaren en recintes de més de 5.000 localitats. I El Collao, curiosament en té 4.500.

També caldrà escoltar la versió de la Federació per mitjà del seu president, Rubiales.

 

Grada supletòria

Una de les possibilitats que baralla el Deportivo passa per elevar en un temps rècord una garderia supletòria. Això faria créixer l'aforament de tal manera que tots aquells que ja tenen entrada podrien veure el partit. Evidentment, no eixirien a la venda més localitats tot i ampliar el nombre d'espectadors.