El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano renova a la Mare de Déu dels Lliris

L'equip, a l'església de Sant Maure /AM

L'anècdota de l'acte l'ha servida Serrano, que ha definit el tècnic Vicente Mir com un "poc vinagre', en to divertit, pel fet que no haja volgut fer el seu discurs.

Jugadors, directiva i cos tècnic han gaudit d'una jornada festiva per a iniciar oficialment la temporada amb un dinar oferit per l'Hostal Savoy i amb la tradicional ofrena de flors a la Matrona d'Alcoi; la Mare de Déu dels Lliris

L'Alcoyano ha renovat a la seua plantilla i un any més, a la Mare de Déu dels Lliris com a matrona protectora, i l'ha demanat protecció i triomfs al temple de Sant Maure i Sant Francesc. Ha estat aquest dijous de matí de la mà de les autoritats civils i polítiques de la ciutat. Primera plantilla, cos tècnic, mèdics i directiva, han escoltat l'oració de l'Alcoianista en boca del rector, José Lluis Llopis, que els ha recordat els valors i la tradició del CD Alcoyano.

 

Moment del dinar a l'Hostal Savoy

Després, tots plegats, han assistit a un dinar servit per Hostal Savoy, on han pogut compartir una grata estona amb companys, sponsors i directius.

En els discursos, Juan Serrano, president, ha aprofitat per recordar els nou-vinguts, que el Deporivo és un club amb molta solera i que va militar en Primera Divisió en la dècada dels 40-50 i els ha demanat màxim esforç per retornar el Deportivo on mereix. Ha destacat la gran unió que ja es percep en l'equip tot i que només porten 20 dies junts 

L'anècdota de l'acte l'ha servida Serrano, que ha definit el tècnic Vicente Mir com un "poc vinagre', en to divertit, pel fet que no haja volgut fer el seu discurs.

L'acte l'ha tancat l'alcalde d'Alcoi, Antoni Francés, qui ha desitjat molta sort els jugadors alcoianistes dels que espera, també, el millor durant tota la temporada.

 

 

El CD Alcoyano ha aprofitat per retre homenatge els fotògrafs i periodistes que van participar en l'elaboració del llibre gràfic dels 90 anys del Deportivo. Així doncs, Chus Fernández, Raül Pina, Sheila Garcia, Silvia Calatayud, Lucio Abad, Emilio Jareño, Solroca, Juani Ruz i  Xavi Terol, han estat presents en aquesta Festa.