El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Sexta victòria amb el Vilamarxant com a víctima (1-2)

En breu podran veure i degustar el VÍDEO-RESUM del partir oferit per KSIGUAL, Pajareria Bilbo, La Tabernia, Cafeteria La Bohemia, Bar Santa Rosa, Recreativos Pastor, Despatx d'advocades JORNET & CASA, Viatges OPCIÓ JOVE, La Unión Alcoyana de Seguros i Gelateries Albina.

Sis de sis, 18 punts i sensació de domini absolut. El Deportivo Alcoyano està que se n'ix i no troba rival de moment. Marca gols, sap reaccionar en els moments adversos i sobretot té una plantilla altament qualificada. Els canvis igualen o milloren els jugadors de l'onze inicial i la solidesa defensiva és total. Pau Franch i Juli han marcat. ARAMULTIMÈDIA ofereix l'únic resum en vídeo de l'encontre amb porra dels aficionats i declaracions de Juli.

El Deportivo, acompanyat per un important nombre d'aficionats, s'ha avançat prompte amb gol de Pau Franch de cap a passada magistral d'Acevedo, el millor assistent de l'equip fins ara. El domini era total del Deportivo, però en anotar el gol, reculaven provocant la reacció dels valencians. Així en el 37 arribava l'empat.

No obstant això, Juli encetava el seu compte golejador fent l'1 a 2. Un gol molt celebrat pels aficionats i pel mateix jugador alcoià, encara que l'àrbitre ha donat, oficialment, el gol en pròpia porta. Segons fonts del club, "Juli podria tindre una microrotura".

La segona part ha estat molt intensa amb un Ruba impecable per banda dreta i un Vilamarxant que ho intentava a ràfegues. Parras ha fet canvis de jugador per jugador en línies decisives i feia entrar a Raül González per Chato per oxigenar la defensa. Òscar Díaz substituïa Juli i Fran Machado a Pau Franch. Realment el fons d'armari i les opcions per mantindre un equip competitiu en el terreny de joc és impressionant per al mister alcoianista.

Els últims minuts han estat per al Deportivo, que ha tirat d'ofici i veterania. Els canvis han respost i el Vilamarxant ha acabat desesperat.

Pel Deportivo han jugat José Juan, Pablo Carbonell, Garcés, Chato i Devesa. DIakité i Jony al mig del camp; Acevedo i Ruba per les bandes, i Pau Franch i Juli davant.