El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoyano: Torna Jony

Jony / Foto CDA

Una garantia en els llançaments de penals. L'any passat el Deportivo va errar 4 màximes faltes. Jony fa tres temporades en va fer 8. Eldin ha fitxat per l’Intercity d’Alacant.

Sorpresa i bona notícia per al CD Alcoyano. Jony Ñiguez torna al Deportivo després de dos anys. Ho fa cedit per l'Elx de Segona A on ha estat una temporada sense jugar. Reforç de luxe per al mig del camp. Eldin ha fitxat per l’Intercity.

L'equip i l'afició ja téanotador de penals, perquè fa tres temporades al Deportivo en fa marcar 8. El doble dels que l'Alcoyano va errar la darrera temporada.

Jony torna al Deportivo, en esta ocasió cedit per l'Elx de segona A, on ha estat temporada i mitja. En la primera va formar part de la primera plantilla de Pacheta i va aconseguir ascendir de Segona B a Segona A, però aquesta darrera campanya no ha disputat ni un minut.

Jony ha estat un dels jugadors líder del Deportivo en els últims 5 anys. Amb ell al mig del camp es van veure grans moments de futbol. També participà molt activament de les jugades d'estratègia en aquella època de Toni Seligrat.

La seua incorporació provocarà l'eixida d'algun jugador sénior del Deportivo per fer-li lloc.