El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Grup de socis no organitzat de Gol B,

Grup de socis no organitzat de Gol B

Carta oberta a la directiva del CD Alcoyano

Som un grup de socis del CD Alcoyano, en concret del sector Gol B i volem donar a conèixer el malestar de molts socis de l'equip de la moral amb l'actual junta directiva pels fets ocasionats al llarg d'aquesta darrera setmana amb la visita de l'Hèrcules CF.

El cap de setmana passat a tot el país vam poder contemplar als informatius les lamentables imatges d'una baralla amb aficionats ultres de l'Hèrcules CF i del CD Castelló.

Pocs dies després molts socis blanc-i-blaus ens vam quedar bocabadats en conèixer la presa pel club de la moral d'entregar 544 entrades a l'Hèrcules perquè les venguera entre els seus aficionats.

Com a socis i amants del futbol, ens pareix correcte i vegem normal que els clubs faciliten entrades per als seguidors de l'equip contrari i tinguen reservada una zona del camp per a ells. Una zona correctament delimitada, separada i amb la mínima seguretat per a no lamentar cap incident.

El que no vegem bé, és que des del club es venguen més entrades de les que caben en aquesta zona habilitada per als seguidors visitants. Tot i que açò no és res nou.

Cada any, com sempre que ens visita l'equip de la capital, observem atonits com els aficionats alacantins ocupen la zona de l'equip visitant, ubicada al lateral, al costat de Gol A; i al mateix temps també una altra zona del lateral, just al costat del Gol B. És a dir, el lateral està ocupat pels aficionats de l'Hèrcules als extrems i els socis de l'Alcoyano al centre. Si algú d'aquests aficionats de l'Alcoyano ha d'anar a fer les seues necessitats als serveis o vol comprar qualsevol cosa del bar del camp, ha de passar si o si per davant de l'afició visitant i desafortunadament ja se sap que a vegades, no tot el món se sap comportar en aquestes situacions.

Però açò no és tot. Ahir la nostra sorpresa va ser majúscula quan vam arribar al nostre sector del camp i vam veure com no ens vam poder seure als nostres seients habituals, ja que havien ubicat en eixe sector un grup d'ultres de l'Hèrcules, en concret els anomenats Curva Sur Hèrcules. A més a més, no hi havia cap classe de separació entre les dues aficions i tan sols hi havia 2 policies nacionals per a vigilar a una quinzena d'ultres radicals i violents.

Fins i tot, en finalitzar el partit, ens vam quedar de pedra en comprovar que un dels aficionats ultres va burlar la seguretat policial i es va mesclar, no sabem amb quin propòsit, amb els nostres aficionats. Per sort no va ocórrer res, però les cares dels allí presents eren un poema davant tal situació.

A tot açò, també dir que ahir estava prohibit l'accés al recinte amb paraigües, i molts dels socis locals van mostrar el seu malestar a l'accedir al camp i vores obligats a deixar els paraigües a l'entrada. Ara bé, aquesta frustració va créixer en augment quan vam poder observar com per part dels seguidors herculans sí que els van deixar accedir al camp amb un bombo i la seua corresponent maça.

No sabem a qui pertanyen aquestes negligències, però creiem que un poc a les dues parts. Primer a la directiva de l'Alcoyano pel seu afany de fer caixa i vendre més entrades de les que deuria a l'equip rival. I per altra banda a la policia nacional per mesclar a aquest tipus de seguidors amb la resta d'aficionats locals, entre els quals hi havia xiquets i gent major.

Tan poc importa la nostra seguretat? Tan poc ens valora la nostra directiva?

La mala gestió esportiva dels darrers anys, els elevats preus dels abonaments, l'estat del Collao que es cau a trossos, tot i que no és competència directa del club; tots aquests factors fan que els socis cada vegada tinguem menys ganes de pujar al futbol.

A més també es sumen la mala gestió per a partits d'aquest caire i altres xicotets aspectes dels quals no parlarem avui, ja que si no podríem estar ací tot el dia.

Després el senyor president s'estranya tots els estius en la roda de premsa de presentació d'abonaments quan diu que la gent ja no puja al Collao.

Faça un poc d'autocrítica senyor Serrano i poses en la nostra pell. Vostè no acabaria fart de pujar al futbol en aquestes condicions?

Espere que aquesta carta arribe a la directiva i en concret al senyor president, que reflexionen i pensen quin CD Alcoyano és el que volen, ja que l'actual no és el que volem els socis.

Signat:

Grup de socis no organitzat de Gol B