El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ALDI es trasllada a Alcoi

Un nou ALDI a Alcoi
Ocuparà el solar d'Harinas Bufort a la Zona Nord, i a més les obres serviran per a allargar el carrer Terrassa fins a l'avinguda de Joan Gil Albert

Abans que acabe el 2017 volen obrir un nou supermercat, més gran que el de Cocentaina, en la zona nord d'Alcoi. A més, les obres serviran per a allargar el carrer Terrassa fins a Joan Gil Albert, una antiga reivindicació del barri.

Els supermercats ALDI obriran enguany un nou centre a Alcoi, concretament a la zona nord de la ciutat. Ocuparà el solar on ara està l'antiga fàbrica d'Harinas Bufort, entre els carrers Joan Gil Albert, Lluís Vives i Terrassa, a la Zona Nord. A més, les obres suposen també la reurbanització de l'illa de cases, i el carrer Terrassa s'allargarà fins a l'avinguda de Joan Gil Albert.

L'empresa està pendent de rebre la llicència per a iniciar les obres, però preveu que començaran abans que acabe abril. Així, la intenció de l'ALDI és obrir el nou supermercat abans que acabe el 2017. El nou ALDI ocuparà un espai de 4.000 metres quadrats, dels quals 1.800 seran d'edifici. Tindrà dos plantes: una en superfície per al pàrquing i un semisoterrani, amb entrada directa des d'un dels carrers, on estarà la tenda i més aparcaments. Des de l'ALDI expliquen que s'incrementaran els treballadors, ja que la futura tenda és més gran que l'actual de Cocentaina, tot i que no concreten en quants.

L'alcalde Toni Francés ha presentat aquesta nou iniciativa empresarial com un "projecte comercial important per a la ciutat, dinamitzador de l'economia local", i que a més compleix amb una antiga reivindicació del barri, que és allargar el carrer Terrassa, que tindrà 12 metres d'amplària, voreres de 3 metres, arbrat i mobiliari, "donant continuïtat a l'actuació que es va fer la passada legislatura en eixe carrer".