El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Alè’, el taller d’expressió corporal i autodefensa feminista que arriba a la Vall d’Albaida

Cartell del taller. Autor: Mancomunitat Vall d'Albaida
  • El taller està organitzat per la Unitat d’Igualtat i l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida
  • 'Alè' es farà en un total de 7 municipis

L'activitat, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, es farà en set localitats durant els mesos de maig i juny.

La Unitat d’Igualtat i l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha organitzat per als mesos de maig i juny ‘Alè’, un taller d’expressió corporal i autodefensa feminista. Aquesta activitat, que es desenvoluparà en diferents localitats d’aquesta comarca en horari de 10.00 a 14.00 hores del migdia, tindrà places limitades, pel que si vols participar pots inscriure’t fent click en aquest enllaç.

Des de la Mancomunitat expliquen que ‘Alè’ està adreçat al col·lectiu de dones, les quals poden participar des dels 12 anys, i a entitats feministes i de dones. L’objectiu del taller és crear amb les participants tècniques d’empoderament, d’autodefensa i expressió d’emocions a través del moviment i la dansa, al mateix temps que es genera un espai segur on compartir i reflexionar al voltant de les seues pors i les possibles causes que les provoquen. A més, mitjançant la dansa es pretén crear consciència dels cossos, és a dir, dels seus límits, poders, les seues necessitats i reaccions a través del contacte que s’estableix amb altres persones.

El taller es farà en un total de 7 municipis de la Vall d’Albaida en els següents dies:

  • Bocairent, dia 15 de maig.
  • Montaverner, dia 22 de maig.
  • La Pobla del Duc, dia 29 de maig.
  • Agullent, dia 5 de juny.
  • Benigànim, dia 12 de juny.
  • L’Olleria, dia 19 de juny.
  • Albaida, dia 26 de juny.

A més, la Mancomunitat informa que els ajuntaments de les localitats realitzaran un esmorzar a mitjan matí i, en finalitzar el taller, proposen fer un dinar baix braç, al qual aportaran beguda, seguint sempre les mesures sanitàries corresponents.

Aquesta iniciativa, en la qual han participat els set ajuntaments que acullen el taller, està finançada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, la Xarxa Valenciana d’Igualtat i el Institut Valencià de la Joventut.