El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alegria amb espines al Partit Popular

Quique Ruiz reconeix que han tingut un mal resultat. En vots, el mateix que fa quatre anys, i ell confiava en aconseguir més. Però mantenen 4 regidors, es converteixen en la segona força a l'Ajuntament, i mantenen ells vots davant la davallada del PP en altres àmbits. 

Davant la davallada del Partit Popular en l'àmbit nacional, en Alcoi Quique Ruiz ha salvat el tipo. No sols manté els 4 regidors que tenia fins ara el partit, sinó que passa de ser la quarta força a la segona en el consistori d'Alcoi.

Quique Ruiz reconeix que els resultats han sigut dolents, però que en el resultat general a l'Ajuntament, on s'ha desfragmentat el vot i la majoria de partits de l'oposició han vist reduïda la seua representació, ells ara es converteixen en la primera força de l'oposició. 

Desenes de persones han acompanyat a Quique Ruiz en l'Hostal Savoy. En tindre l'escrutini totalment resolt ha dirigit unes paraules als assistents, i els ha animat a "fer equip", i treballar en les propostes que presentaran a l'Ajuntament.

Segons els resultats escrutats, els populars entren en 4 regidors. A Quique Ruiz li acompanyen Lirios García, Francisco Cantó i Amalia Payá. Es queda a les portes qui fóra regidor fins ara, Edu Tormo.