El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alejandro Marín, Campió d'Espanya en salt de llargada en el Nacional d'Atletisme Adaptat

Alejandro Marín al Campionat d'Espanya d'Atletisme Adaptat
També ha quedat subcampió en 100 metres llisos, i s'ha classificat en 4x100 per al campionat europeu

També ha quedat Subcampió d'Espanya en els 100 metres llisos, i s'ha classificat per al campionat d'Europa en la cursa de relleus 4x100. Ha sigut en el Campionat Nacional que s'ha disputat a Getafe. Marín forma part del Club d'Atletisme d'Alcoi i ha participat en el campionat amb l'equip FESA

L'esportista Alejandro Marín, del Club d'Atletisme Alcoi, ha quedat Campió d'Espanya en salt d'allargada en el Nacional d'Atletisme Adaptat que s'ha disputat a Getafe. Alejandro Marín formava part de l'equip de FESA, la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, i torna a casa amb la medalla d'or en salt. Marín ha participat en altres dos proves amb molt bons resultats: subcampió d'Espanya en 100 metres llisos; i en la prova 4x100, en la que s'ha classificat per al campionat d'Europa.

Des del Club d'Atletisme d'Alcoi es mostren molt satisfets pels resultats, i recorden que no és l'únic atleta del Club que ha participat en competicions aquest primer cap de setmana de juliol. L'atleta Master35 Esteban Rajo s'ha enfrontat en Vitòria a 2506 atletes màsters a partir de 35 anys, i "al final d'una temporada estupenda ha obtingut el seu premi, en forma de marca mínima". Rajo ha aconseguit les marques de 56''35 en els 400 metres llisos; i 2'12''35 en els 800 metres llisos.

Per altra banda, a València s'ha celebrat l'Absolut Individual, amb la participació de tres membres del Club d'Atletisme d'Alcoi amb els següents resultats: Jesús Moltó amb 11''35 en 100 metres llisos i 23''07 en 200 metres llisos; Paula Rebagliato amb 5'17''19 en els 1.500 metres llisos, i Olga Ruíz amb 10,88 metres en la Triple. Des del Club destaquen que tant Olga com Paula amb millorat la seua marca personal.

Per últim, el Club d'Atletisme d'Alcoi també fa menció a Lorena Rodríguez, que ha competit a Barcelona per a disputar una cursa de 5.000 metres llisos, amb una marca de 17'31''21.