El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Alerta per fort vent a les nostres comarques per a aquest dimarts 6 de març

AEMET
Les ratxes podrien arribar a 70 o 80 quilòmetres per hora

Si fa uns dies fou la pluja i la neu a les cotes més altes, ara el vent visita les nostres comarques. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha establit risc groc per forts vent aquest dimarts 6 de març. Segons l'organisme estatal, les ratxes podrien arribar a 70 quilòmetres per hora al nord d'Alacant i a 80 per al sud de València.

Si fa uns dies fou la pluja i la neu a les cotes més altes, ara el vent visita les nostres comarques. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha establit risc groc per fort vent aquest dimarts 6 de març. Segons l'organisme estatal, les ratxes podrien arribar a 70 quilòmetres per hora al nord d'Alacant i a 80 per al sud de València.

AEMET indica que amb risc groc "no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta". De tota manera, cal revisar els elements de l'exterior i de terrasses com cornises de les façanes, cossiols, estenedors,etc.