El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alerten d'un abocador il·legal en una zona de pròxima a la Font Roja

Abocador incontrolat.

Alerten des de Compromís Alcoi que les acumulacions de brossa, especialment amb vidres, "són una causa de possibles incendis, ja que els trossos de vidre amb la calor, poden originar un incendi per l'anomenat efecte lupa".

Compromís Alcoi ha denunciat l'existència d'abocadors il·legals al voltant d'Alcoi que podrien ser "focus d'incendis en potencia". Un d'ells es troba en una zona pròxima al Parc de la Font Roja, concretament en el camí que va de la Font del quinzet fins al polígon de Sant Benet, una zona on s'han declarat incendis durant les darreres setmanes.

"En aquest punt s'acumula els vidres en muntanyes, a més a més d'altres deixalles", indica la regidora de Compromís Alcoi Elisa Guillem. Alerten des de la formació que les acumulacions de brossa, especialment amb vidres, "són una causa de possibles incendis, ja que els trossos de vidre amb la calor, poden originar un incendi per l'anomenat efecte lupa".

Segons declara Guillem, "a Compromís fa temps estem denunciant que des de l'Ajuntament hauríem de prendre mesures per anar eliminant-los, però no està fent-ho. La millor forma de no patir incendis és prevenint-los, i cal treballar, entre altres, eliminant aquests abocadors il·legals".