El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Álex Chico: "Alguna cosa hauré fet bé quan tanta gent m'ha donat ànims per la lesió"

  • Es va lesionar a casa davant l'Olot.

Quan la temporada futbolística està a punt d'abaixar el teló per a l'Atzeneta en un final dramàtic, per al davanter taronja, Álex Chico ja fa un parell de setmanes que va acabar.

Davant l'Olot, quan feia poc temps que estava sobre la gespa del Regit, el punta de l'Atzeneta va caure lesionat el que l'obligarà a passar per quiròfan aquesta pròxima setmana a l'hospital Quirón de Torrevella. El davanter d'Adra vol oblidar el passat per crear una cuirassa d'optimisme de cara al futur, però reconeix que la jugada la té gravada a foc. ' L'equip estava perdent, ixes amb ganes, com sempre solc eixir, per revertir la situació i vaig voler robar una pilota en una zona que potser no em pertanyia, però era el que dictava el cor i així ho vaig fer'.

Una lesió que impedirà que el davanter andalús puga enfundar-se la samarra taronja en uns moments crucials per a la salvació de l'equip. Un maldecap per a Chico el qual lamenta 'no poder ajudar a l'equip. En aquesta mena de situacions és quan m'agradaria estar'. No obstant això, la percepció del golejador sobre les dues jornades que queden, la cataloga de 'complicada, igual que la temporada en si. La primera volta que vam fer és la que ens ha minat durant la temporada. Però si alguna cosa té aquest equip és que en els moments més difícils, ressorgeix'. Tot i el suspens de les dues jornades que resten, hi ha confiança amb un planter que ha tirat mà de la resiliència en situacions adverses per eixir cap endavant. 'Anem estar més units que mai i donarem la millor versió com es va veure la setmana passada amb la remuntada davant el Prat. Un resultat que va ser un punt anímic per a l'equip. Si som capaços d'aconseguir els tres punts aquest cap de setmana, tindrem molt avançat' assegura Chico.

Recuperar les amistats del futbol
Des què es va confirmar la lesió d'Álex Chico han sigut moltes les mostres de solidaritat i ànims cap el futbolista de l'Atzeneta, la qual cosa ha servit per 'reprendre contactes amb gent que ja feia temps que no parlava, que no solc tindre contacte amb el dia a dia i et fa pensar que alguna cosa bé estaràs fent quan infinitat de companys, relacionats amb el futbol, et donen ànims'.

La paciència i l'experiència són dos elements importants per gestionar estes adversitats. A més, si en la banqueta tens un referent futbolístic d'àmbit internacional que et puga donar consells, com és el cas de David Albelda, doncs es du millor. 'Albelda m'ha aconsellat que tinga paciència i tranquil·litat i que no intente acurtar terminis perquè tot porta el seu temps'.

Davant l'Hospitalet serà el retrobament de Chico amb l'afició després de la desgraciada lesió. A banda del suport que amb seguretat rebrà l'exdavanter de l'Ontinyent CF, el focus ha de calibrar-se cap al terreny de joc i com demana el 9 de l'Atzeneta 'junts ens farem més forts. A l'afició els diria que aquestes oportunitats passen una vegada en la vida, els jugadors anem i venim, però el club és el que roman i pertany als aficionats' conclou un Álex Chico que ha confirmat que estarà al Regit 'tot i que siga amb les crosses'.

Sobre la renovació del contracte, el qual seria un gest senyorial per part del club, el davanter d'Adra no té cap notícia, però 'supose que en els pròxims dies es pronunciaran sobre aquest tema'  ha matissat Chico.

Álex Chico ha deixat un missatge d'agraïment mitjançant dAra Vall d'Albaida per la demostració d'ànims en estos dies durs.