El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Álex Rovira i Actiu, protagonistes de la tercera edició de FUTUR3MOS

  • Les entrades es poden adquirir en la taquilla del teatre, o a través del web ticketalcoi, a un preu que oscil·la entre 16 i 20 €.
  • La duració de les dues xerrades serà de 120 minuts.

La plataforma FUTUR3MOS, punt de networking que entitats empresarials organitzen per tercera edició, comptarà enguany amb les ponències de 'l'inspirador' Àlex Rovira, i Soledat Berbegal, que forma part de la segona generació de l'empresa castelluda Actiu. L'encontre tindrà lloc el dimecres 18 de març a les 19 h en el Teatre Calderón d'Alcoi. Els beneficis derivats de la recaptació es destinaran a la Fundació Novaterra.

FUTUR3MOS és una plataforma de networking que va nàixer en Alcoi fruit de la iniciativa conjunta de tres entitats empresarials de la ciutat: Jovempa Alcoià-ComtatRotary Club AlcoiBNI Avanza. En les dues anteriors edicions d'aquest encontre van visitar Alcoi Emilio Duró, amb la xerrada 'No vale rendirse' (2018); així com Toni Nadal i Fernando Botella, amb 'Todo se puede entrenar' (2019).

En 2020 és el torn d'Álex Rovira, que impartirà la conferència 'La Buena Suerte'. Rovira és autor d'un llibre homònim a la conferència, del qual s'han venut milions d'exemplars arreu del món, i que ha sigut traduït a diferents idiomes. És a més reconegut com un dels majors experts en psicologia del lideratge i és impulsor del concepte de 'selfmanagement'.

La intervenció de Soledat Berbegal suposarà una novetat respecte a altres edicions, ja que s'encarregarà de tractar un cas d'èxit empresarial ben conegut a les nostres comarques, el de l'empresa castelluda de mobiliari Actiu. Berbegal és 2° consellera i directora de reputació corporativa d'Actiu, a més és co-fundadora de Woman in Office Design.

La totalitat de la recaptació per la venda d'entrades es destinarà a la Fundació Novaterra, una entitat que a les nostres comarques estableix itineraris d'inserció sociolaboral i assessorament a persones que es troben sense feina. Les entrades es poden adquirir en la taquilla del teatre, o a través del web ticketalcoi, a un preu que oscil·la entre 16 i 20 €. La duració de les dues xerrades serà de 120 minuts. De 21.30 a 22.30 h se celebrarà al Circulo Industrial un còctel exclusiu per a patrocinadors de l'esdeveniment i associats.

Representants de les entitats organitzadores.