El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfafara acull la Festa de la Poesia de la Mariola el divendres 9 de desembre

Se li retrà homenatge al poeta Josep Piera pels seus més de 50 anys de trajectòria literària i la publicació de la seua poesia completa.

Apropar la poesia a un públic ampli i divers. Aquest és l’objectiu de la festa de la Poesia de la Mariola que se celebrarà a Alfafara el 9 de desembre.

Entre els actes, que se celebraran a diferents espais del poble a partir de les 12 del migdia, hi haurà també una ruta poètica pel poble, un recital conjunt dels poetes convidats i un espectacle poètic a càrrec de la companyia Criatura Teatre. A tots aquests actes els seguirà un sopar popular (amb inscripció prèvia) amenitzat pel jazz de The Walkintet i un recital de poetes joves de la Mariola, i per als qui vulguen allargar la nit, la festa continuarà amb la música de Mintxo Electrònic.


Alguns dels poetes que assistiran son Josep Lluís Roig (recentment guardonat amb el Premi de Poesia Maria Benyto – Ciutat de València), Maria Josep Escrivà, Manel Rodríguez-Castelló, Vicent Berenguer, Vicent Botella (39é Premi Manuel Rodríguez Martínez - Ciutat d’Alcoi), Ximo Cano (IV Premi Francesc Garriga), Salvador Bolufer, Josep Vicent Cabrera i els alfafarencs Luisa Fuster i Ismael Sempere.

La iniciativa està impulsada per les associacions locals a iniciativa de l’Assemblea de Joves de la Serra Mariola. Se li retrà homenatge al poeta Josep Piera pels seus més de 50 anys de trajectòria literària i la publicació de la seua poesia completa.