El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfafara ja té pregonera per a les Festes i dissenyadora de la portada del Programa d’actes

Alfafara ja té pregonera per a les Festes i dissenyadora de la portada del Programa d’actes / Ajunt. Alfafara
Maribel Vicedo serà la pregonera i Ángela Molina la dissenyadora en les festes que comencen el dia 5 d’agost

El pròxim 5 d’agost tindran lloc les Festes d’Alfafara i Maribel Vicedo serà l’encarregada de proclamar aquesta celebració en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc des del balcó de l’Ajuntament.

Des del balcó de l’Ajuntament, el pròxim dia 5 d’agost, donaran inici les Festes d’Alfafara i Maribel Vicedo serà l’encarregada de proclamar aquesta celebració en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc.

Per la seua part, Ángela Molina és l’autora del disseny de la portada del Programa de Festes.

L’alcaldessa de la localitat, Raquel Vicedo, diu que “aquest any hem apostat per una persona del poble, com és Maribel. Li ho vaig dir, em va respondre que sí i estava molt contenta. Creem que serà una pregonera que ho farà molt bé”

Maribel Vicedo és periodista i se sent molt agraïda “perquè l’alcaldessa haja confiat amb mi per a aquest càrrec i em fa molta il·lusió, ja tinc ganes que arribe eixe màgic moment i poder compartir-ho amb tots els veïns i visitants del meu poble”.

Per altra banda, l’alcaldessa destaca de l’autora de la portada del Programa de les Festes d’aquest any, Ángela Molina Vañó que “hem pensat en Ángela, ja que és una persona molt vinculada al poble i creiem en la seua faceta artística”.

Ángela estudia Restauració i Conservació de Béns Culturals en la Universitat Politècnica de València i diu que, “des de ben xicoteta que dibuixe i m’agrada fer portades, cartells, etc.” Des del moment que va saber que era ella l'elegida, “vaig començar a pensar que podria fer, com és el meu sentiment cap al poble i les seues festes i van anar sorgint idees”.

El resultat d’aquest plantejament ja està plasmat a la primera pàgina d’una publicació que ara està en impremta i que en poques setmanes serà presentada en un acte públic.