El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfons Cornella porta aquest divendres a Alcoi la seua conferència 'Radical'

Algons Cornella / Ajuntament de Barcelona

La conferècia d'Alfons Cornella tindrà lloc a la sala Àgora aquest divendres 30 de novembre a les 19.30 h.

Conulteu ací tota la programació de 'Alternatives-Sessions de Ciutat'.

El fundador de l'empresa Infonomia és el segon dels conferenciants que participarà en el cicle 'Alternatives-Sessions de Ciutat', iniciativa impulsada des de l'Ajuntament d'Alcoi per a fomentar el pensament crític entre la ciutadania.

Atenció, s'ha suspés la conferència. S'ajorna al 17 de gener a les 20 hores

 

Alfons Cornella, barcelonés de 60 anys, ha publicat 23 llibres sobre ciència, tecnologia i innovació, així com un miler d'articles sobre el paper de les tecnologies en la transformació de les empreses. L'empresa que va fundar l'any 2000, Infonomia, ofereix serveis d'innovació arreu del món amb una extensa xarxa de professionals.

Tal com va explicar en roda de premsa el coordinador del cicle 'Alternatives-Sessions de Ciutat', Vicente Díaz, la conferència 'Radical' "aproparà a la ciutadania totes aquelles innovacions que estan ocorrent ara mateixa en el món, i no soles empresarialment, també en matèria d'educació, alimentació, canvi climàtic, i tot allò que està a punt de vindre".

Conferència d'Escohotado

Al voltant de 200 persones pogueren escoltar de primera mà les reflexions del filòsof Antonio Escohotado, qui va protagonitzar la primera de les activitats del cicle 'Alternatives-Sessions de Ciutat' amb una conferència anomenada 'Los enemigos de la realidad'. Va tindre lloc a la sala Àgora el passat 16 de novembre, i teniu l'oportunitat de reviure-la a través d'aquest enllaç.