El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfonso Caerols serà l'alferes dels Mudèjars en 2021

Ho va demanar fa ara un any, i la seua filà el va proclamar alferes la nit de divendres amb absoluta unanimitat

Alfonso Caerols Peidro, conegut com 'Alfonset', serà l'alferes de la filà 'Palominos' en 2021. Aquest divendres, la seua filà l'ha aclamat per absoluta unanimitat i podrà complir un dels somnis de la seua vida. Alfonso, habitual tots els divendres al local social dels Mudèjars, és un fester molt conegut i estimat tant al centre de Gormaget com ara a l'Univers moro-cristià.

Emoció absoluta la viscuda aquest divendres a la nit a la seu social de la Filà Mudèjars. Alfonso Caerols, conegut a la seua filà com "Alfonset', serà l'alferes de 2021. Una il·lusió feta realitat, no sense dificultats, amb el total i absolut suport de la seua Junta directiva i la filà. De fet, l'Assemblea de divendres, que tenia 7 punts, va durar només 16 minuts, perquè tots i totes esperaven el moment principal de la nit: la proclamació d'Alfonset.

La notícia ha corregut com la pólvora per xarxes socials, i segons el darrer tro de la filà, Tomás Tomás, "els Palominos senten una profunda felicitat". Fa ara un any, en una assemblea de la filà, Alfonset va manifestar el desig de fer alferes. Un desig que ha estat atés per la Junta directiva, amb el suport de l'entitat ASPROMÍN, el centre Gormaget i l'Associació de Sant Jordi per mitjà del seu president i de l'assessor jurídic. I és que Alfonso ha hagut de resoldre alguns assumptes legals relacionats amb la disponibilitat dels seus estalvis per a poder assumir el càrrec. Aquest dimecres, els jutjats van autoritzar l'operació i l'alegria esclatà en la casa dels Mudèjars.


Habitual de la Festa

Alfons, fill d'un gran fester Mudèjar ja desaparegut, és un habitual dels Moros i Cristians. Molt actiu en l'acompanyament del Sant Jordiet de fa dos anys de la seua filà, no es perd un acte de la Festa. Acudeix tots els divendres a la seua filà i sempre fa de 'cabo' en el tram del País Valencià de la Diana el dia de les entrades. És amant de tots els actes, especialment els del dia dels Trons.