El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfonso Yépez “Chipi” premiat al VI Concurs de composició de música festera “Manuel Carrascosa” de Villena

Alfonso Yépez “Chipi” premiat al VI Concurs de composició de música festera “Manuel Carrascosa” de Villena
El premi està dotat amb 500 € i és atorgat per la totalitat del públic assistent

Alfonso Yépez “Chipi”, actual director de l’escola de la Unió Musical d’Alcoi i de la seua banda jove, ha sigut premiat al VI Concurs de composició de música festera “Manuel Carrascosa” de Villena amb una dotació de 500 €.

El director de l’escola de la Unió Musical d’Alcoi i de la seua banda jove, Alfonso Yépez, més conegut al món de la música com “Chipi”, ha sigut premiat pel públic en el VI Concurs de composició de música festera “Manuel Carrascosa” de Villena. El premi està dotat amb 500 €. I el premi del jurat ha sigut per al compositor Enrique Alborchs Tarrasó.

Les composicions de “Chipi” han sigut interpretades en fases finals de diferents concursos com per exemple: Alcoi, Villena, Alzira, Albaida obtenint altre premi de composició amb la marxa mora “Shaqiqa” al concurs de l’Olleria.

En aquest concurs, la marxa cristiana que ha sigut premiada, baix el lema de “Xiela Itram” està dedicada als seus fills Aleix i Martí.

En la fase final del concurs s’han delectat de les interpretacions de la Banda Municipal de Música de Villena sota la direcció de Pedro Ángel López Sánchez.