El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfonso Moreno, capità dels Muntanyesos, sobre la possibilitat de 4 dies de Moros i Cristians a Alcoi

Presentació de l'heràldica dels Muntanyesos / Arxiu AM

El capità és "molt optimista" de cara a la celebració de les festes en 2021.

La Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi (ASJ), passe el que passe, sempre està pensant en dinamitzar i fer més gran Nostra Festa. L'última notícia que han fet pública és que estudien la possibilitat de que la Trilogia es convertisca en una Tetralogia. Ni més ni menys que 4 dies de Festes. ARAMULTIMÈDIA ha volgut parlar en Alfonso Moreno, capità cristià dels Muntanyesos, per conèixer les seues impressions sobre aquesta notícia.

Alfonso Moreno s'ha mostrat molt prudent amb aquesta notícia i ha afirmat que "cal estudiar-ho molt bé", però que agraeix que l'ASJ done opcions. A hores d'ara la idea està en bolquers i "no saben com es podrà fer". Creu que el més complicat és que hi haja "consens entre tothom" i "la part econòmica", ja que implica que la despesa en cada càrrec augmente.

Sobre el seu càrrec, el capità cristià indica que passe el que passe "no canviarà res del seu càrrec", ja que "la filà té un projecte de càrrec i ja està quasi tot acabat".

Festes a 2021?
Hi ha encara molta incertesa sobre la celebració dels Moros i Cristians d'Alcoi. A causa de la Covid-19, no se sap a hores d'ara si se celebrarà en 2021 o no. Alfonso Moreno es mostra "molt optimista" de cara a la celebració de les Festes en 2021.

El capità assegura que tot depén de la vacuna i dels protocols que marquen des del Ministeri de Sanitat. Malgrat que té molta il·lusió per celebrar-ho a 2021, insisteix que "la festa necessita contacte" i això no pot produir-se en aquests moments.