El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alfredo Diaz, l'home que viurà a una gàbia per queixar-se per l'abandonament de gossos

Durant la campanya de protesta hi hauran dos actuacions musicals per part del raper Abram i el cantautor gallec Jorge Casal.

Aquest home es tancarà dins de la gàbia de la gossera de Tibi per a de protestar contra l'abandonament d'aquests animals durant la temporada estival

Fa unes setmanes els vam contar la història d'Alfredo Diaz, un home de Cantabria que ha vingut fins a les nostres comarques per a realitzar una protesta molt especial. Aquest càntabre tan reivindicatiu es clavarà dins d'una gàbia per tal de queixar-se de la quantitat de gossos que s'abandonen durant aquesta temporada de l'any.

Com ens ha contat la seua dona, Anjana, després d'entrenar-se per aquesta aventura durant molts mesos, ara Alfredo està preparat per a viure aquesta experiència, malgrat que als últims dies de planificació, ha patit de dolors de lumbars.

El seu tancament començarà a la vesprada del dilluns 3 de setembre i fins al divendres 7 de setembre i estarà aïllat en una gàbia de la Residència Can-Cun. En finalitzar la protesta, a partir del cap de setmana, es començarà la fase d'adopció dels animals, que rebran un lot de joguets per a gossos per part de l'empresa patrocinadora Gloria Pets.

També durant el temps que dure tota la campanya de protesta i adopció, Alfredo i tot aquell que vulga anar i participar, tindran la visita del raper d'Ibi Abram, el cantautor gallec Jorge Casal i de l'alcalde de la localitat de Tibi, Juan José Ballester.