El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ali Diakité i Rubén Garcés, joventut i experiència per a apuntalar la defensa de l'Alcoyano

La presentació dels dos jugadors ha tingut lloc aquest 7 d'agost a les oficines de Caixa Ontinyent a la zona nord (Carrer Sant Joan Bosco, 26), encara tots dos ja fa dies que s'han incorporat a la disciplina del club.

Dos noves incorporacions ha presentat el Club Deportivo Alcoyano per a la defensa d'una plantilla obligada a recuperar la categoria de 2B. Es tracta d'Ali Diakité i Rubén Garcés, dos jugadors que conjuguen joventut i experiència, i que apuntalaran la defensa del Derpotivo durant la present temporada.

La presentació dels dos jugadors ha tingut lloc aquest 7 d'agost a les oficines de Caixa Ontinyent, encara tots dos ja fa dies que s'han incorporat a la disciplina del club. Ali Diakité, de 26 anys, prové del Villanovense de la 2B, i actua en la demarcació de migcampista defensiu. Rubén Garcés per la seua part també va jugar la passada temporada en 2B, concretament en l'Ejea. Si bé la seua posició és la de central, Garcés recorda que durant el darrer exercici va actuar com a lateral dret, la qual cosa demostra la seua polivalència.

El director tècnic del club, Josele González, ha reconegut que tant Diakité com Garcés "han baixat un esglaó de categoria", encara que durant les negociacions es va posar en evidència "que no miraven la categoria, sinó el club on anaven a jugar". En aquest sentit, Garcés ha reconegut que no va tenir dubtes quan se li va plantejar l'opció de venir a jugar al Deportivo, tot tenint en compte "la història del club, l'afició i la ciutat". "Òbviament hem d'ascendir", ha reconegut el defensa quan se li ha preguntat per l'objectiu d'aquesta temporada.

Ali Diakité ha al·ludit a gent del seu entorn i a la tasca del director tècnic per a decidir-se per fitxar per l'Alcoyano. Si bé el seu objectiu personal és "fitxar en el futur per un equip professional", a curt termini es planteja fer una "bona temporada per a l'equip". Respecte a la seua funció dins del terreny de joc, reconeix que la seua vocació al mig del camp és defensiva, encara que es mostra convençut d'ajudar també a l'equip en tasques ofensives.