El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Almenys 63 persones denunciades a Cocentaina per no complir les mesures de l'estat d'alarma

L'alcaldessa Mireia Estepa concreta en 63 les denúncies interposades per la Policia Local a persones que no compleixen amb les mesures de confinament.

L'alcaldessa de Cocentaina demana responsabilitat a la gent i que es quede a casa. 

L'alcaldessa Mireia Estepa concreta en 63 les denúncies interposades per la Policia Local a persones que no compleixen amb les mesures de confinament; i assegura que la Guàrdia Civil també ha interposat una quantitat no tan elevada però similar. Ha sigut entreel 17 i el 22 de març, sancions "per la irresponsabilitat de moltes persones que pensen que poden eixir al carrer i comportar-se com si Espanya no estiguera en estat d'alarma", diu l'alcaldessa. 

Estepa torna a fer una crida a la responsabilitat i demana als veïns que es queden en casa. En aquest sentit recorda que per a passejar al gos cal fer-lo al voltant de casa, no més lluny. També explica que començaran a fer-se inspeccions a les empreses per a garantir que s'apliquen les mesures de seguretat, sobretot la respectiva a la distància entre persones, "perquè som conscients que no hi ha mascaretes per a tots". Reconeix que també tenen problemes de mascaretes al consistori, "són un bé escàs i les utilitzem en trellat".

I per a facilitar que la gent es quede a casa, l'Ajuntament ha posat en marxa dos servicis d'atenció a persones en situació de risc i atenció psicològica.